Тисячі південнокорейців вийшли на акцію за відставку президента країни

Тисячі південнокорейців вийшли на акцію за відставку президента країни
ВВС

Нещодавно глава держави відправила у відставку 10 високопоставлених радників

У Південній Кореї пройшла акція за відставку президента Зазначається, що протести у Сеулі почалися після того, як президент Пак Кин Хє відправила у відставку 10 високопоставлених радників, визнавши, що її тексти публічних виступів редагувала її близька подруга Чхве Сун Сіль, передає УНІАН

Зазначається, що протести почалися після того, як президент Південної Кореї відправила у відставку 10 високопоставлених радників, визнавши, що її тексти публічних виступів редагувала її близька подруга Чхве Сун Сіль. Жінка, яка не є держслужбовцем, також підозрюється у втручанні в державні справи і використанні свого становища заради отримання фінансової вигоди. Чхве Сун Сіль залишила країну ще до початку скандалу і заперечує, що збагачувалася за рахунок своїх зв'язків в уряді.

Прокуратура країни в суботу провела обшуки в будинках кількох президентських помічників, які підозрюються у пособництві Чхве Сун Сіль. 64-річна Пак стала першою жінкою-президентом в історії Південної Кореї, здобувши перемогу на виборах у 2012 році. Вибори президента Південної Кореї мають відбутися у наступному році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: