Трагедія на залізниці на Миколаївщині: машиністам загрожує до 12 років тюрми

Трагедія на залізниці на Миколаївщині: машиністам загрожує до 12 років тюрми

Тіло загиблої направлено на проведення судово-медичної експертизи

На Миколаївщині правоохоронці встановлюють обставини загибелі жінки під потягом, яка сталася 13 липня.

Про це у вівторок, 17 липня, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

«13 липня близько 2:00 до Березнегуватського відділення Снігурівського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що на станції Березнегувате на жінку здійснив наїзд товарний потяг», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що попередньо встановлено, що 44-річна жінка знаходилась на колії, коли машиніст побачив її та вжив заходи екстреного гальмування. Проте потяг не встиг зупинитися та збив її.

«Як встановило слідство, машиніст разом із помічником не повідомили про подію, а забрали тіло до потяга та позбулися його дорогою до станції призначення», - заявили в поліції.

Порушені два кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей» (караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років), а також за ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України «Наруга над [...] трупом», що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Призначено ряд експертиз. Тіло загиблої направлено на проведення судово-медичної експертизи. Встановлюються всі обставини події.

Правоохоронці звернулися до громадян, які могли стати випадковими свідками події, повідомити інформацію до Березнегуватського відділення Снігурівського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що в Миколаївській області 13 липня вантажний потяг переїхав місцеву мешканку - замість того, щоб викликати поліцію, машиніст і помічник сховали тіло в пакети і викинули в іншому місці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: