Трагедія в Княжичах: Стали відомі імена двох загиблих поліцейських

Трагедія в Княжичах: Стали відомі імена двох загиблих поліцейських
Місце трагедії в Княжичах

Одному з них було 24 роки, іншому - 37

Серед загиблих у Княжичах поліцейських опинився 24-річний Сергій Орлов, який служив у Державній службі охорони. Про це у Facebook повідомив його друг Анатолій Лисенко. 

Орлов жив у Броварах. У нього лишилася маленька дитина.

«Главкому» також стало відомо ім'я ще одного загиблого - Юліан Рудько. Йому 37 років. У поліцейського було два вогнепальних поранення в голову. 

Нагадаємо, трагедія сталася цієї ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і посекундно відновлюватимуть усі деталі того, що сталося, і встановлюватимуть причини того, як і чому все це стало можливим.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: