Трамп ввів режим надзвичайного стану в штаті Флорида

Трамп ввів режим надзвичайного стану в штаті Флорида

Синоптики очікують, що «Майкл» обрушиться на узбережжя регіону Панхендл в другій половині дня в середу, 10 жовтня

Президент США Дональд Трамп оголосив про введення режиму надзвичайного стану в штаті Флорида через наближення урагану «Майкл».

Про це йдеться в заяві Білого дому.

Згідно із заявою, це рішення Трампа наділяє Міністерство внутрішньої безпеки США та Федеральне агентство з управління в надзвичайних ситуаціях правом координувати зусилля в боротьбі зі стихією.

Заходи, які здійснюватимуть у Флориді з огляду на загрозу урагану «Майкл», буде спрямовано на гарантування безпеки приватних осіб і державної власності, а також проти наслідків стихії.

Раніше у вівторок Трамп заявив, що ураган «Майкл», який бушує в районі Мексиканської затоки, незабаром обрушиться на Флориду, і, ймовірно, також торкнеться штатів Джорджія, Північна та Південна Кароліна. При цьому він наголосив, що ураган «Майкл» сильніший, ніж ураган «Флоренс», який у вересні обрушився на Північну та Південну Кароліну та призвів до загибелі людей.

Як повідомляє Голос Америки, синоптики очікують, що «Майкл» обрушиться на узбережжя регіону Панхендл в другій половині дня в середу, 10 жовтня. Швидкість вітру в центрі шторму може досягати 195 км/год.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: