Тяжко працював та рано женився. Гройсман пояснив, чому отримував вищу освіту заочно

Тяжко працював та рано женився. Гройсман пояснив, чому отримував вищу освіту заочно
Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України заявив, що його диплом зароблений чесною працею

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прокоментував новину про закриття розслідування щодо його підробленого диплома про вищу освіту. Про це він написав на власній сторінці у соцмережі Facebook.

«Звісно не підробляв. Тому що диплом справжній і чесний. Так, я навчався заочно, бо, як і багато хто, рано створив сім'ю і мав її забезпечувати, тому і паралельно працював. Тим, хто хотів мене дискредитувати за допомогою фейків, скажу лише одне - своєю нікчемною брехнею ви поваги не здобудете!», - пояснив Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Генеральна прокуратура повторно закрила справу про можливу підробку прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом диплома про вищу освіту. 

Наголошується, що Головне слідче управління Генпрокуратури проводило досудове розслідування за фактом підробки прем'єром документа про освіту з метою його використання.

Водночас Генпрокуратура відмовилася повідомити, чи допитувався Гройсман або інші особи в рамках цієї справи, пославшись на таємницю досудового слідства.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: