Невідома авіакомпанія Uman Air спровокувала скандал в Ізраїлі: хасиди купили білети, а дозволу на польоти нема

Невідома авіакомпанія Uman Air спровокувала скандал в Ізраїлі: хасиди купили білети, а дозволу на польоти нема

В Uman Air кажуть, що всі бажаючі повернути квитки можуть прийти і отримати свої гроші назад без сплати штрафу

Авіакомпанія Uman Air, яка розпродає паломникам до Умані дешеві квитки на Київ, але не повідомляє ані номера рейсу, ані назви авіакомпанії, не отримала дозвіл на виконання рейсів, запланованих на найближчий четвер, 29 вересня. Принаймні станом на 25 вересня такого дозволу вона не мала, повідомляє сайт Israelnationalnews.com.

«Ми сподіваємося, що з Божою допомогою найближчим часом у нас будуть дозволи на польоти, – сказано в повідомленні. – Разом з тим ми не хочемо, щоб люди були в напрузі, і, не дай бог, застрягли, тому всі бажаючі повернути квитки можуть прийти і отримати свої гроші назад без сплати штрафу».

У компанії також додали, що вона веде переговори з турагентами з тим, щоб передати їм своїх клієнтів. «Ми передамо зареєстрованих у нас людей агенту, який запропонує найкращу ціну, близьку до $590», – заявили в Uman Air.

25 вересня, напередодні масового паломництва хасидів на Рош-а-Шана, в Управлінні аеропортів Ізраїлю повідомили, що з аеропорту ім. Бен-Гуріона до України вирушать 160 рейсів, які доставлять близько 30 тис. паломників. Очікується, що 29 вересня через аеропорт ім. Бен-Гуріона пройде 1,7 млн пасажирів, це на 8% більше, ніж торік.

Раніше Моше Кнафлер, який назвався гендиректором Uman Air, запевнив, що рейси вирушать у призначений час. Тим часом одному з хасидів дали список рейсів з кодами авіакомпаній, які працюють у Греції та Індії і виконують польоти до Ізраїлю. У списках також вказується модель повітряних суден, яка вже виведена з експлуатації. Подив викликає і час вильоту. Частина рейсів має вирушити між 1:40 і 5:30, коли вильоти з аеропорту ім. Бен-Гуріона припиняються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: