У Черкасах заклеїли листівками і розмалювали російський Сбербанк (ФОТО)

У Черкасах заклеїли листівками і розмалювали російський Сбербанк (ФОТО)
Акція на вході до Сбербанку

Активісти розмалювали вікна Сбербанку написами червоною фарбою

Представники «Азову» в Черкасах сьогодні влаштували акцію біля приміщення «Сбербанку».

Активісти прийшли до приміщення «Сбербанку» на вулиці Смілянській та почали розклеювати листівки з написами «Увага. Це банк країни агресора. Він буде закритий. Терміново забирайте свої гроші». Також вони розмалювали вікна написами червоною фарбою.

Як зазначили самі активісти, акція несе мирний характер і організована для того, аби донести до черкащан позицію «азовців», які категорично проти функціонування російського банку в місті.

Представник національного корпусу Євген наголосив: «Звичайно, ми хочемо домогтись того, аби банківські установи з російським капіталом були зачинені по всій Україні, введені в санкційні списки, бо у всіх країнах, які підтримують нашу боротьбу з окупантами, ці установи уже в санкційних списках, а в Україні влада не спромоглась цього досі зробити. Це нас дуже обурює. В моменти загострення конфлікту такі банки можуть не видавати депозити, збільшувати відсотки по кредитах. Від цього буде страждати тільки місцеве населення і може статись колапс фінансової системи України».

Читайте також Продаж Сбербанку Росії – міна уповільненої дії для української економіки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: