У четвер в Україні дощі, в деяких областях - мокрий сніг

У четвер в Україні дощі, в деяких областях - мокрий сніг

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов

 Найближчої доби на більшій частині території України погода зміниться: атмосферні фронти з північного заходу Європи принесуть дощі, в Чернігівську, Сумську, Харківську, Полтавську і Луганську області - мокрий сніг і дощ. Лише в південній частині України опади малоймовірні.

Як повідомляє Укргідрометцентр, вночі в західних і північних областях дощі, в Чернігівській і Сумській областях з переходом у мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, удень в Україні, окрім південних областей, невеликі дощі, в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях мокрий сніг і дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Вітер південно-західний і західний (на сході - південно-східний), 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі від 3 ° тепла до 2 ° морозу, в західних областях і на узбережжі морів 2-7 ° тепла; вдень у західних, більшості південних, Вінницькій, Житомирській та Київській областях 7-12 °, на решті території 2-7 ° тепла.

У Києві - дощ. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 9-11 °.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 26 жовтня найвища температура вдень була +19,5 у 1945 році, найнижча вночі -6,5 у 2014 році.

27 жовтня в західних, більшості північних, центральних областей невеликі, місцями помірні дощі, в Карпатському регіоні сильні дощі; в південних і східних областях без істотних опадів.

28 жовтня в Україні дощі, в центральних областях і на півночі Лівобережжя місцями сильні дощі, в Карпатах дощ з мокрим снігом.

Вітер західний, північно-західний 5-10 м/с, 28 жовтня на Лівобережжі південний, 7-12 м/с.

27 жовтня температура вночі 4-9 °, на півночі Лівобережжя та крайньому сході 0-5 ° тепла; вдень 8-13 °; 28 жовтня протягом доби в західних областях 4-9 ° у Карпатах близько 0 °.

У Києві 27 жовтня часом дощ. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8 ° тепла, вдень 8-10 °.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: