У Дніпрі подружжя вистрибнуло з вікна на третьому поверсі, тікаючи з зали суду

У Дніпрі подружжя вистрибнуло з вікна на третьому поверсі, тікаючи з зали суду
Фото: informator.dp.ua

Подружжю інкримінують шахрайство

У Дніпрі чоловік і жінка вистрибнули із вікна третього поверху будівлі суду під час обирання їм міри запобіжного заходу. Як передає ТСН, подружжю інкримінують шахрайство.

«Маріупольська фірма, де вони працювали, за версією слідства, обіцяла людям кредити, а замість того просто витягувала з них гроші. ... Під варту на 2 місяці встигли взяти лише жінку, після чого вона разом із чоловіком стрибнула із вікна», - йдеться в повідомленні.

За даними місцевого видання «Інформатор», інцидент стався на проспекті Дмитра Яворницького. Чоловік через отримані травми втратив багато крові. Жінка випала з вікна і «приземлилася» на прибудову, яка знаходиться під вікнами, але також сильно постраждала.

«24 серпня в лікарню доставили двох пацієнтів. За словами людей, які їх супроводжували, чоловік і жінка отримали травми через падіння з третього поверху. Стан чоловіка був вкрай тяжким. У нього травма голови, грудної клітки, живота, скелета. Після огляду і надання допомоги пацієнта госпіталізували у відділення інтенсивної терапії політравм», - розповів Олександр Толубаев, лікар-невролог обласної клінічної лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

За його словами, за станом на ранок 25 серпня стан чоловіка залишається вкрай важким. Він на апараті штучної вентиляції легень, на препаратах, що підтримують тиск, і під наглядом лікарів.

Жінка отримала травми середньої тяжкості. У неї пошкодження скелета, зокрема - хребта. Після огляду лікарями її направили в міську лікарню №16 для подальшого лікування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: