У Дніпрі студенти з барабанами пікетували «Дніпрогаз»

У Дніпрі студенти з барабанами пікетували «Дніпрогаз»

Cотні студентів вийшли на мітинг через відсутність опалення в навчальних корпусах

У Дніпрі студенти та викладачі Університету митної справи та фінансів влаштували мітинг під ПАТ «Дніпрогаз» з вимогою навчатись в теплих аудиторіях. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці університету в Facebook.

Причиною студентських протестів стала відсутність тепла в Університеті, зумовлена відмовою «Дніпрогазу» відновити газопостачання до вищого навчального закладу.

«Холодно в навчальних аудиторіях, зимно в гуртожитках. І це при тому, що жодних заборгованостей перед «Дніпрогазом» Університет митної справи та фінансів не має, належні обсяги газу вже закуплені, але… не розподіляються до котелень Університету через неможливість терміново замінити наявні справні й точні вузли обліку газу на інші, більш придатні з точки зору газовиків», - йдеться в повідомленні.

У супроводі патрульної поліції колона студентів і викладачів, які приєдналися до студентської ініціативи, організованою ходою прибула до офісу «Дніпрогаза».

«Там представникам змерзлого студентства й працівників вдалося добитися розмови з помічником голови правління Шараповим В. І., але, на жаль, не вдалося знайти порозуміння… Комунікація з паном Шараповим відбувалася ніби в зачарованому колі сакраментального питання «хто винуватий?»; її так і не вдалося перевести в площину «що робити?» В представників студентства виникло враження, що пан помічник «допомагає» в доволі своєрідний спосіб, просто заговорюючи проблему; тож вони спробували зустрітися з головою правління Пікінер Світланою Юріївною, якої, у тім, якраз не виявилося на місці», - зазначили в прес-службі університету.

Зазначається, що не добившись жодних кроків назустріч, студентське самоврядування й профспілка Університету продовжуватимуть активні дії, спрямовані на розв’язання проблеми газопостачання.

Раніше повідомлялося, що в Дніпровському районі столиці місцеві жителі перекрили рух транспорту через відсутність опалення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: