У Гройсмана вважають, що акцію «євробляхерів» у центрі столиці замовили контрабандисти

У Гройсмана вважають, що акцію «євробляхерів» у центрі столиці замовили контрабандисти
Акція під Радою 11 липня
Фото Станіслава Груздєва

Нардеп Вадим Денисенко прокоментував нову вимогу «євробляхерів»

В центрі Києва, зокрема під стінами Верховної Ради, в середу, 11 липня, відбувається «політична акція, замовлена тими, хто кришує контрабанду».

Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат фракції партії «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко, коментуючи акцію власників авто на іноземних номерах під стінами ВР.

«Крім тих вимог, які «євробляхери» раніше регулярно висували, сьогодні з’явилося абсолютно несподівано ще одна вимога – це переглянути постанову 479. Це постанова про боротьбу з контрабандою. Як на мене, це вже виходить за рамки будь-якого розуміння, будь-яких процесів», - підкреслив Денисенко, якого цитує прес-служба політсили.

Він зауважив, що вимога відміняти боротьбу з контрабандою виглядає досить незрозумілою.

«Адже коли люди говорять, що немає грошей, аби купити машину з дорогим акцизом, це ще зрозуміло. Але коли люди говорять про те, що нам потрібно відміняти боротьбу з контрабандою і відміняти всі ті процеси, які тривають останнім часом в Україні в цій сфері, то для мене це вже виглядає як політична замовлена акція тими, хто «кришує» контрабанду», - зазначив Денисенко.

Як відомо, нардеп від БПП Вадим Денисенко тісно співпрацює з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та надає йому медіаконсультації.

Нагадаємо, 11 липня в центрі Києва розпочалася акція протесту водіїв автомобілів на єврономерах. З самого ранку заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. Також рух ускладнений на Хрещатику до Бессарабської площі і на вулиці Басейній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: