У Києві проходить Міжнародний енергетичний форум Open Energy Week

У Києві проходить Міжнародний енергетичний форум Open Energy Week

За результатами Форуму буде підготовлено резолюцію, звернення до трьох гілок влади – виконавчої, парламентської і президентської

З 23 до 27 жовтня у Києві проходить Міжнародний енергетичний форум «Тиждень Відкритої Енергетики» (Open Energy Week), у якому беруть участь представники державних та приватних компаній паливно-енергетичної галузі, урядовці та народні депутати. Організатор Форуму – Всеукраїнська Енергетична Асамблея.

Під час першої сесії фахівці обговорювали поточну ситуацію в паливно-енергетичний комплексі України, підготовку до опалювального сезону 2017-2018 років, забезпеченість ОЕС власними енергоресурсами, а також питання диверсифікації постачань енергоресурсів.

Голови Ради Всеукраїнської Енергетичної Асамблеї та модератор Форуму Іван Плачков висловив сподівання, що під час Форуму вдасться дійти висновків, які дозволять дати рекомендації депутатам Верховної Ради та уряду, щоб стабілізувати ситуацію, аби забезпечити громадян України комфортним життям.

«Сьогодні ми проводимо стратегічні реформи в електроенергетиці, на газовому ринку. Входячи в осінньо-зимовий період, ми хвилюємося – недостатньо запасів вугілля на складах ТЕС. На сьогоднішнй день вони становлять лише 1,1 млн тон», - заявив під час виступу екс-міністр енергетики України Іван Плачков.

За його словами, за результатами Форуму буде підготовлено резолюцію, звернення до трьох гілок влади – виконавчої, парламентської і президентської.

Форум Open Energy Week – це 5 днів професійної та відкритої дискусії, обміну досвідом та планами розвитку паливно-енергетичної галузі України між досвідченими фахівцями ПЕК, інвесторами, представниками влади та експертами.

Пряму трансляцію Форуму можна переглянути за посиланням:

Міжнародний енергетичний форум відбуватиметься 23-27 жовтня за адресою: «Гольф Центр Київ» / Гранд Хол, Оболонська набережна, 20.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: