У Києві затримали нелегальних мігрантів

У Києві затримали нелегальних мігрантів
Поліція

Мігранти доставлені в Державну міграційну службу

Правоохоронці затримали у Києві нелегальних мігрантів. Про це повідомляє прес-служба Департаменту боротьби зі злочинами, що пов’язані з торгівлею людьми.

«Правоохоронці виявили нелегалів на знімній квартирі в Солом'янському районі Києва. За свою незаконне переправлення вони заплатили організаторам каналу від $ 5 тис. до $ 7 тис.", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому Департаментом.

Як пише «Інтерфакс-Україна», поліцейськими виявлено 8 іноземців-вихідців країн Південно-Східної Азії без будь-яких документів. За їх словами, вони прибули з території Російської Федерації і прямували в ЄС.

Мігранти доставлені в Державну міграційну службу для складання адміністративних протоколів та вирішення питання про їх примусове видворення.

Зараз співробітники поліції встановлюють організаторів каналу нелегальної міграції. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження по ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: