У Києві затримали злочинця, який 10 років грабував банки

У Києві затримали злочинця, який 10 років грабував банки
Арешт злочинця

Чоловік частину грошей витрачав на доброчинність, частину - на упорядковування свого будинку

У вівторок, 4 липня, поліція затримала злочинця, який з 2007 року грабував відділення банків у Києві та інших регіонах України.

Як розповів на брифінгу заступник глави Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко, чоловік 1967 року народження, який є уродженцем Івано-Франківської області та мешкає у Житомирській, визнає свою провину в скоєнні цих злочинів.

За даними правоохоронців, затриманий вчинив близько 30 пограбувань банківських установ. За 14 епізодами зібрано докази і після всіх слідчих дій йому буде оголошено про підозру.

Грабіжник ретельно готував свої злочини, обирав відділення банків без серйозної охорони, не користувався мобільним телефоном, приховував своє обличчя за допомогою капелюха й окулярів.

Крищенко наголосив, що поліція останні 1,5 року активно працювала над пошуком цього злочинця.

За його словами, під час пограбування крадій поводився ґречно, не кричав, жодного разу не застосовував свого пістолета, а також залишав касирам у банках шоколадку або цукерки.

«Ми вже з ним спілкувалися і він говорить, що проводив таким чином експропріацію, «грабував награбоване». Також він стверджує, що частину грошей витрачав на доброчинність, частину - на упорядковування свого будинку», - повідомив Крищенко.

Затриманого вже притягали до кримінальної відповідальності ще на початку 80-х років минулого століття, коли він був неповнолітнім. Працював на кількох роботах, їздив на заробітки за кордон, до Польщі. У нього був також свого часу був власний рекламний бізнес.

Затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: