У Киргизстані президент відправив уряд у відставку

У Киргизстані президент відправив уряд у відставку

Алмазбек Атамбаєв

Нинішній уряд продовжать виконання обов’язків до дня призначення членів нового складу Кабміну республіки

Президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв сьогодні підписав указ про відставку уряду республіки. Про це повідомляє в середу прес-служба киргизького лідера.

Згідно з указом, «у зв’язку з офіційним оголошенням про втрату статусу парламентської більшості Жогорку Кенеша (парламенту - ред.) Киргизької Республіки коаліцією фракцій, сформованої на основі коаліційної угоди між депутатськими фракціями СДПК, «Киргизстан», «Онугуу-Прогрес», «Ата Мекен» від 2 листопада 2015 року... постановляється вважати таким, що пішов у відставку, уряд Киргизької Республіки, сформований відповідно до коаліційної угоди».

При цьому Атамбаєв постановив, що нинішні прем’єр-міністр, інші члени уряду, а також керівники адміністративних відомств Киргизької Республіки продовжать виконання обов’язків до дня призначення членів нового складу уряду та керівників адміністративних відомств.

Указ набирає чинності з моменту підписання.

Раніше стало відомо, що уряд Киргизстану опинився на межі відставки після розпаду коаліції.

Нагадаємо, у вересні президенту Киргизстану стало зле в аеропорту Стамбула і він був госпіталізований у турецьку клініку, де пройшов лікування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: