У Корчак збираються змінити порядок проведення перевірки декларацій

У Корчак збираються змінити порядок проведення перевірки декларацій
Наталя Корчак

Агентство обробить і підготує відповідний проект рішення

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) має намір внести зміни до порядку проведення повної перевірки електронних декларацій, повідомила глава НАЗК Наталія Корчак. Про це Корчак написала на своїй сторінці на Facebook.

«Вирішили спільно з Громадським люстраційним комітетом і Сашею Дрік конструктивно підійти до змін у порядок проведення повної перевірки декларацій. Громадськість внесла пропозиції, НАЗК - обробить і підготує відповідний проект рішення про роз'яснення до порядку», - заявила вона.

За словами Корчак, пропозиції у першу чергу стосуються критеріїв, за якими уповноважені особи НАЗК приймають рішення про початок перевірки.

«Маю на увазі підстави, за якими звернення заявників в Агентство з вимогою перевірки декларації того чи іншого декларанта на основі викладених у зверненні доводів фактично стають першоджерелами початку перевірки», - зазначила глава НАЗК.

Серед поданих пропозицій є ті, з якими в НАЗК повністю або частково згодні, «ті, з якими не згодні зовсім, і ті, відповідь на які повинні надати крім НАЗК інші органи державної влади та правоохоронні органи».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: