У Кропивницькому коронавірус виявили у водія маршрутки

У Кропивницькому коронавірус виявили у водія маршрутки
Транспортні засоби чотирьох маршрутів громадського транспорту у Кропивницькому тимчасово припиняють свою роботу
Фото: cbn.com.ua

Чотири маршрути громадського транспорту у Кропивницькому тимчасово припиняють свою роботу

У Кропивницькому через виявлення коронавірусу у водія маршрутного таксі чотири маршрути громадського транспорту тимчасово припиняють свою роботу.

Про це повідомляє пресслужба Кропивницької міської ради.

«Транспортні засоби чотирьох маршрутів громадського транспорту у Кропивницькому тимчасово припиняють свою роботу від понеділка, 30 березня. Не виїдуть на свої маршрути працівники підприємства-перевізника ПП «Паритет-Сервіс», водії маршрутних таксі №77, №104, №112 та №113, у колеги яких було виявлене захворювання на коронавірус COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Медичні працівники підприємства, які безпосередньо контактували з хворим, перебуватимуть у карантинному режимі, а у технічному парку триватиме перевірка на дотримання запроваджених санітарних норм на період дії режиму надзвичайної ситуації у Кропивницькому.

Про подальшу роботу підприємства та функціонування маршрутів, які воно обслуговує, буде повідомлено додатково.

Раніше голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь повідомив, що  з 9 підозр на Кіровоградщині підтверджено 4 випадки захворювання на коронавірус. Три випадки – у Кропивницькому, один – у Долинському районі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: