У Маріуполі бізнесмен пропонував хабар підполковнику СБУ

У Маріуполі бізнесмен пропонував хабар підполковнику СБУ

Підприємець запропонував 130 тисяч гривень щомісячно за сприяння безперешкодному пересуванню перевантажених фур шляхами Донеччини

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала в Маріуполі бізнесмена, який намагався дати хабар співробітнику СБУ. Про це повідомляє прес-центр СБУ.
«Комерційна структура перевозила залізну руду та вапняк з найближчої залізничної станції до Маріупольського морського порту. Для мінімізації витрат підприємці при перевезенні вантажу перевантажували фури, за що неодноразово фірму штрафували працівники Нацполіції», - йдеться у повідомленні.
«Для «вирішення питання» директор автопідприємства звернувся з пропозицією до підполковника СБ України. Він запропонував сто тридцять тисяч гривень щомісячно за сприяння безперешкодному пересуванню перевантажених фур шляхами Донеччини. За інформацією співробітника спецслужби, якому пропонували хабар, комерсанти щомісяця перевозили до порту сто тисяч тонн залізної руди та тридцять тисяч вапняку», - інформує прес-центр.

Правоохоронці затримали директора у маріупольській кав’ярні під час спроби передачі співробітнику СБУ авансу в розмірі чотирьохсот доларів США.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 369 Кримінального кодексу України.
Триває досудове слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: