У Москві евакуювали тисячі людей з торгових центрів після анонімних дзвінків

У Москві евакуювали тисячі людей з торгових центрів після анонімних дзвінків

Наразі жоден з анонімних дзвінків не підтвердився

У Москві та підмосковних Хімках близько 5 тисяч людей евакуювали з чотирьох великих торгових центрів після анонімних дзвінків про загрозу вибуху.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на власні джерела.

«Проведена евакуація торгових центрів «Хорошо» на Хорошевському шосе, торгових центрів «МЕГА» в Хімках і в Теплому Стані, торгового центру  «Охотний ряд», — сказав співрозмовник агентства.

Наразі жоден з анонімних дзвінків не підтвердився.

Нагадаємо, кремлівські ЗМІ назвали СБУ організатором телефонного тероризму в Росії.

Російські ЗМІ зазначають, що шквал анонімних телефонних дзвінків з повідомленнями про нібито заплановані теракти приголомшив Росію, починаючи з 11 вересня, коли величезна кількість таких сигналів отримали екстрені служби у Владивостоці, Єкатеринбурзі, Омську, Магадані, Брянську, Пермі, Челябінську та інших містах. У середу ця хвиля докотилася і до Москви.

За перші п'ять днів у зв'язку з такими дзвінками було евакуйовано в цілому близько 200 тис. людей по всій країні. У Москві ця цифра станом на вечір четверга становила понад 40 тис. людей. Ще 21 тис. людей були евакуйовані в 11 регіонах РФ у суботу в результаті 57 неправдивих повідомлень.

Раніше російський «Інтерфакс», посилаючись на анонімне поінформоване джерело, заявив, що понад 90 відсотків анонімних таких дзвінків надійшли по каналах IP-телефонії з пристроїв, що знаходяться на території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: