У МЗС закликали громадян України та іноземців не відвідувати окупований Крим

У МЗС закликали громадян України та іноземців не відвідувати окупований Крим
Фото ua.korrespondent.net

Нормою стали численні випадки безпідставного затримання громадян України на території окупованого півострова і РФ, - МЗС

У Міністерстві закордонних справ звернулися до громадян України та іноземців із закликом утриматися від поїздок до Криму в зв'язку з неможливістю забезпечити безпеку на окупованому півострові. Про це йдеться в заяві вітчизняного зовнішньополітичного відомства, поширеній його прес-службою.

«Міністерство закордонних справ України з глибоким занепокоєнням відзначає, що останнім часом суттєво загострилася ситуація на тимчасово окупованій території АР Крим у зв'язку з численними провокаціями представників окупаційної влади по відношенню до громадян України. Нормою стали численні випадки безпідставного затримання громадян України на території окупованого півострова і Російської Федерації, відсутність гуманного ставлення до українців з боку російських правоохоронних органів, їх несумісною з людською гідністю поведінки, застосування до наших співвітчизників неприпустимих методів фізичного та психологічного впливу, в тому числі – тортур», - сказано в повідомленні.

У зв'язку з вищевказаними фактами МЗС закликало громадян України та іноземців тимчасово утриматися від поїздок на окупований півострів.

Зазначимо, сьогодні президент Петро Порошенко також попросив українців поки не відвідувати окупований Крим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: