У «Народному фронті» відреагували на висновок КВУ про неповноцінну структуру партії

У «Народному фронті» відреагували на висновок КВУ про неповноцінну структуру партії

Політсила вважає «неприпустимим поширення Комітетом нікчемних і необґрунтованих припущень та звинувачень»

Заява Комітету виборців України щодо структури партії «Народного фронту» є некоректною, непрофесійною та маніпулятивною.

Про це говориться у сьогоднішній заяві політичної сили.

«Народний фронт» з повагою ставиться до роботи таких громадських організацій, як КВУ, зокрема, щодо контролю за діяльністю політичних партій. Водночас, вважає неприпустимим  поширення Комітетом нікчемних і необґрунтованих припущень та звинувачень», - йдеться у повідомленні.

У партії також зазначили, що «єдина і важлива правда, яка прозвучала від КВУ – це визнання того, що діяльність «Народного фронту» здійснюється у межах діючого законодавства і повністю відповідає його вимогам».

«Про це чітко зазначається у інформації від КВУ. Проте цю правду Комітет спробував утопити у фантазіях, які не мають нічого спільного з професійним висновком. Зокрема, твердження КВУ, що «Народний фронт» має осередки, але «вони є штучними  утвореннями, не здатними вести повноцінну діяльність», базується на дивному засновку, що партія має централізований рахунок, з якого забезпечується діяльність низових організацій. Одне з іншого абсолютно ніяк не випливає. Це перше.

Друге. «Народний фронт» має одну із найбільш розгалужених низових структур, яка нараховує 633 обласних та місцевих організацій. Наголошуємо, це абсолютно реальні і діючі осередки. Фінансове забезпечення здійснюється у відкритий та підзвітний антикорупційним органам спосіб, що передбачає чітку деталізацію статей витрат кожної місцевої партійної організації. За час роботи НАЗК не виявив жодного серйозного порушення у нашій звітності - це свідчить про суворе дотримання «Народним фронтом» вимог законодавства», - заявили у політсилі.

«Народний фронт» висловив сподівання, що «безглузді припущення», які висловлюються від імені КВУ стосовно окремих політичних партій, «не є наслідком політичної упередженості чи заангажованості Комітету або ж дій КВУ в інтересах окремих політичних сил», які нібито намагаються дискредитувати «Народний фронт».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: