В Одесі жінка потрапила під трамвай

В Одесі жінка потрапила під трамвай
фото: Думская

Унаслідок ДТП постраждала отримала серйозні травми ніг

Сьогодні близько 09:00 на вулиці Пастера у Одесі сталася аварія за участю пішохода.

За попередньою інформацією патрульної поліції, водій трамвая скоїв наїзд на 26-річну жінку, яка йшла вздовж трамвайних колій, спіткнулася й упала під колеса.

У результаті пішохід отримала серйозні травми ніг. Постраждалу доставили в медичний заклад для надання невідкладної допомоги

На місце події викликали слідчого для встановлення обставини ДТП і оформлення необхідних матеріалів.

У КП «Одесміськелектротранс» прокоментували подію. Як зазначив заступник директора КП «Одесміськелектротранс» з безпеки дорожнього руху Сергій Рожков, водій побачила дівчину, але загальмувати вже було неможливо.

«Водій вагона побачила, що з-за припаркованого авто в сторону трамвайного полотна в темпі спокійного бігу рухається дівчина. В поле зору водія постраждала потрапила на відстані 10 метрів, проте на даній ділянці є невеликий ухил, через який гальмівний шлях збільшується. Водій застосувала екстрене гальмування і одночасно подала звуковий сигнал, проте уникнути наїзду не вдалося. Постраждала з серйозними травмами була екстрено госпіталізована в МКЛ №11», - зазначив Сергій Рожков і додав, що потерпіла втратила багато крові, тому ряд водіїв і кондукторів з 1-ої групою вирішили здати кров для дівчини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: