У Польщі білорус влаштував стрілянину в офісі Reuters

У Польщі білорус влаштував стрілянину в офісі Reuters
Поліція заарештувала чоловіка, який стріляв
Фото: coltera via flickr.com

30-річний білорус намагався влучити у свого колегу

В офісній будівлі агентства Thomson Reuters, яке розташоване в польському місті Гдиня на узбережжі Балтійського моря, 30-річний білорус відкрив стрілянину.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

О 20:00 за київським часом озброєний чоловік увійшов на другий поверх будівлі. Згідно з неофіційною інформацією радіо RMF FM, білорус був озброєний пістолетом Glock і довгоствольною зброєю.

Стрілянина сталася в одній із зал будівлі. Чоловік намагався влучити у свого колегу. Люди почали тікати, але один із присутніх накинувся на озброєного чоловіка і затримав його. Постраждалих не було.

Поліція, що прибула на місце події, заарештувала стрілка, яким виявився 30-річний білорус, що працював у цій фірмі.

За словами його колег, він був замкнутою людиною, не вітався, у нього не було друзів, і він часто дзвонив своїй родині. В агентстві він займався введенням в базу даних рапортів фірм.

У той же час відповідно до джерел, близьких до компанії Reuters, подія була випадковістю: білорус повертався з тренування і хотів показати свій пістолет одному з колег. Коли ж зброю побачили інші, почалася паніка. При спробі вирвати у чоловіка пістолет, випадково сталися два постріли.

Нагадаємо, на півночі американського штату Каліфорнія невідомий вчинив стрілянину у кількох місцях, внаслідок чого загинули щонайменше 5 людей та ще кілька постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: