У понеділок спецпредставник США відвідає Мінськ для переговорів з Сурковим

У понеділок спецпредставник США відвідає Мінськ для переговорів з Сурковим
Курт Волкер

23 серпня Волкер відправиться в Київ

Спеціальний представник США по Україні Курт Волкер у понеділок, 21 серпня в Мінську (Білорусь) зустрінеться з представником російського уряду для обговорення російсько-українських відносин.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держдепу США.

«Потім він відправиться в Вільнюс, Литву, щоб зустрітися з високопоставленими урядовцями, щоб обговорити подальші кроки в Україні», - додали в Держдепі.

Вже 23 серпня Волкер відправиться до Києва, де приєднається до міністра оборони Джеймса Меттіса на зустрічах з високопоставленими урядовцями України для «обговорення наступних кроків на дипломатичних переговорах по відновленню суверенітету і територіальної цілісності України».

Як повідомлялося раніше, міністр оборони Сполучених Штатів Америки Джеймс Меттіс відвідає Україну до 24 серпня 2017 року. Міністр почне поїздку до Йорданії, де зустрінеться з королем Абдалла II ібн Хусейн аль-Хашимі.

Візит буде першим для Меттіса в Йорданію в якості міністра оборони.

Нагадаємо, 6 серпня повідомлялося, що представник Державного департаменту США по Україні Курт Волкер відвідає Москву для зустрічіпомічником президента Росії Владиславом Сурковим. Зокрема, відповідна домовленість була досягнута на переговорах глави Держдепу США Рекса Тіллерсона і глави МЗС РФ Сергія Лаврова в Манілі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: