У Порошенка заявили, що відставка Саакашвілі планувалась ще влітку

У Порошенка заявили, що відставка Саакашвілі планувалась ще влітку

Указ про звільнення Саакашвілі з посади очільника Одеської ОДА буде готовий в середу

Голову Одеської Облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, який заявив про своє звільнення, планували відправити у відставку ще влітку.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на Адміністрацію президента України Петра Порошенка.

«Відставка готувалась влітку, але під час особистої зустрічі Саакашвілі і президента були досягнуті домовленості, що це відкладається за особистим зобов’язанням Саакашвілі виконати ряд вимог», – повідомили в АП.

Зокрема йшлось про будівництво траси Одеси – Рені, запуск «єдиного вікна» на Одещині та ряд інших вимог.

«Нічого з цього не було виконано. Саакашвілі просто зіграв на випередження, щоб це виглядало красивіше, сам пішов, а не відставили» – заявили в АП.

Указ про звільнення Саакашвілі з посади очільника Одеської ОДА буде готовий в середу, коли президент повернеться з відрядження у Словаччину.

«Деталі про незадоволення роботою теж будуть» – підсумували в Адміністрації. 

Як повідомлялося, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називають першого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Тепер задовольнити відставку Саакашвілі повинен президент України Петро Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: