У правлячій партії Німеччини закликали Зеленського «викласти карти на стіл»

У правлячій партії Німеччини закликали Зеленського «викласти карти на стіл»

Німеччина очікує від переможця українських виборів продовження реформ

Заступник глави фракції Християнсько-демократичний союз (ХДС) у німецькому бундестазі Йоган Вадепуль закликав Володимира Зеленського «викласти карти на стіл» — розповісти, куди він планує вести Україну в разі перемоги на виборах президента.

«Останні роки Німеччина безперервно підтримувала Україну, тому в Берліні мають право знати, що буде в майбутньому», — сказав Вадепуль.

За його словами, Зеленський залишається «чистим аркушем», тому незрозуміло, чи продовжить він у разі перемоги проєвропейський курс України.

Депутат наголосив, що Німеччина очікує від переможця українських виборів продовження реформ, в першу чергу, в сфері правової держави, боротьби з корупцією, а також реформ, направлених на збільшення прозорості роботи державного апарату.

Це вже не перший подібний заклик до Зеленського від німецької влади. Так, глава об’єднання ХДС і Християнсько-соціального союзу закликав кандидата до голосування у другому турі конкретно вказати, за що він виступає та яка команда політиків буде його підтримувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: