У «Приватбанку» новий тимчасовий керівник замість Шлапака - ЗМІ

У «Приватбанку» новий тимчасовий керівник замість Шлапака - ЗМІ
Член правління «Приватбанку» Галина Пахачук

Про те, що Олександр Шлапак іде з банку стало відомо ще 26 червня, вже 4 липня він анонсував відповідне засідання наглядової ради 20 числа

Олександр Шлапак залишає «Приватбанк», виконуючим обов'язки голови правління стала член правління Галина Пахачук.

Про це FinClub повідомили у «Приватбанку».

«Наглядова рада ПриватБанку 20 липня прийняла рішення про призначення виконуючим обов'язки голови правління банку Галини Пахачук. Під час засідання члени наглядової ради «Приватбанку» задовольнили прохання Олександра Шлапака про відставку з посади голови», - зазначає видання.

Про те, що Олександр Шлапак іде з банку стало відомо ще 26 червня, вже 4 липня він анонсував відповідне засідання наглядової ради 20 числа.

12 липня наглядова рада «Приватбанку» оголосила про обрання міжнародно визнаної компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (головного виконавчого директора) та першого заступника голови (фінансового директора) ПАТ КБ «Приватбанк». Серед претендентів на голову «Приватбанку» був німець.

У наглядовій раді банку вважають, що голова правління «Приватбанку» Олександр Шлапак «виконав повною мірою поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану банку і завершує антикризову каденцію на посаді голови правління ПАТ КБ «Приватбанк».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: