У Росії слідчий записав відеозвернення і вчинив самогубство

У Росії слідчий записав відеозвернення і вчинив самогубство

Трагедія сталася в Башкортостані.

Слідчий відділу поліції № 1 управління МВС по Уфі (Республіка Башкортостан) наклав на себе руки в службовому кабінеті, повідомляє Медіазона з посиланням на Слідчий комітет РФ.

Тіло 34-річного поліцейського з ознаками суїциду знайшли сьогодні вранці. Слідчий комітет проводить дослідчу перевірку. МВС по Башкортостану проводить службову перевірку за фактом самогубства поліцейського, повідомляється на сайті відомства.

Видання ProUfu пише, що слідчий МВС Ільгізар Ішмухаметов після зміни не здав зброю, а пізніше його знайшли мертвим у власному кабінеті. За даними видання, на своїй сторінці «ВКонтакте» Ішмухаметов опублікував відео, в якому він розповідає про упереджене ставлення начальства. З листопада 2015 року чоловік працював слідчим в поліції. В МВС він служив з 2005 року.

«З січня 2016 року призначили наді мною нового керівника - в. о. начальника відділу слідства Індіру Ахтямову. Для мене, як нової людини це було не так просто - працювати з нею. У неї було і залишається упереджене ставлення щодо мене. Я сидів з нею в одному кабінеті. Мені постійно доводилося вислуховувати на свою адресу приниження і образи від неї, мені говорили, що я ніякий як слідчий. Хоча сам я з цим не згоден...».

На відеозаписі чоловік також розповідає, що перед співробітниками поліції ставлять «прогноз», який вони повинні виконувати. В іншому випадку у безпосередніх керівників слідчих МВС починаються проблеми зі співробітниками, які стоять вище, що позначається і на самих слідчих. Останнім часом від слідчого Ішмухаметова вимагали звільнитися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: