У «Самопомочі» повідомили про стан депутатів, що припинили голодування

У «Самопомочі» повідомили про стан депутатів, що припинили голодування
Олег Березюк

Стан Тараса Пастуха погіршився, зараз він проходить курс інтенсивної терапії

Станом на ранок 25 червня після припинення голодування, самопочуття віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд задовільне. Про це повідомляє прес-служба партії «Самопоміч».

«Після проведеного курсу інтенсивної терапії, загострення хронічних хвороб, пов'язаних з полікистозом печінки та нирок, яке виникло під час голодування, було зупинено. Також вчора, після припинення голодування, погіршився стан здоров'я Тараса Пастуха, зараз він проходить курс інтенсивної терапії», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 21 червня під час наради у Львові за участю керівництва профільних міністерств та відомств та міських голів Львівської області було напрацьовано план дій з вивезення сміття зі Львова.

Раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

У Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

19 червня народний депутат, член парламентської фракції «Самопоміч» Олег Березюк оголосив голодування через сміттєву кризу у Львові. Пізніше до голодування Березюка приєдналася віце-спікер Оксана Сироїд, а згодом голодування оголосив і народний депутат, член парламентської фракції «Самопоміч» Тарас Пастух.

24 червня через голодування госпіталізували Сироїд. У той же день Березюк і Пастух припинили голодування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: