У штабі Трампа відхрестилися від зв’язків з російським банком

У штабі Трампа відхрестилися від зв’язків з російським банком
Дональд Трамп

У штабі Трампа спростували інформацію про те, що сервер його компанії використовувався для контактів з російським Альфа-банком

У штабі кандидата у президенти США Дональда Трампа спростували інформацію про зв'язки Trump Organization з російським банком.

У передвиборчому штабі кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа спростували інформацію про те, що сервер його компанії Trump Organization використовувався для контактів з російським Альфа-банком. Про це повідомила прес-секретар штабу Хоуп Хікс, пише The Guardian.

Хікс заявила про те, що сервер був створений з метою маркетингу і використовувався сторонніми особами, які не є секретними. Окрім того, зазначено, що сервер не працює з 2010 року.

У свою чергу представник Альфа-банку назвав твердження про зв’язки цієї кредитної установи з організацією Трампа неправдивими.

Раніше кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон закликала свого суперника-республіканця Дональда Трампа «негайно розкрити» зв’язки, які пов’язують його з Кремлем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: