У Скоцика навели докази: він досі очолює Аграрну партію

У Скоцика навели докази: він досі очолює Аграрну партію

Лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик

Фото: agroparty.org.ua

Аграрна партія України звернулася до правоохоронних органів з приводу поданого до Міністерства юстиції фейкового пакету документів, який завізовано підробленими підписами

В Аграрній партії України офіційно заявили, що головою партії залишається Віталій Скоцик. У прес-службі партії наголосили, що перевірити цю інформацію можна в реєстрі Міністерства юстиції.

«Тож, інформація щодо обрання новим головою Аграрної партії України Юрія Крутька є фейковою. Аграрна партія спростовує цю інформацію і наголошує, що за статутом партії зміна лідера відбувається лише під час з’їзду Аграрної партії. Однак, від 24 березня і станом до сьогодні - 2 жовтня 2018 року Аграрна партія не проводила жодних з’їздів. Більше того, голова Партії, Віталій Скоцик не брав участі у будь-яких засіданнях центральних органів партії де б розглядалося припинення повноважень голови партії, і не призначав виконуючого обов’язки партії в період з серпня і по 2-е жовтня цього року», - сказано в повідомленні.

Водночас, поданий до Міністерство юстиції України пакет документів якими намагаються «узаконити» уявну заміну голови партії і склад керівних та контролюючих органів – є фейковим. Адже подавачі посилаються на рішення нелегітимного з’їзду від 12 вересня цього року, який Аграрною партією не проводився.

Наразі, Аграрна партія України звернулася до правоохоронних органів з приводу поданого до Міністерства юстиції фейкового пакету документів, який завізовано підробленими підписами. Вчора, 1 жовтня голова Аграрної партії Віталій Скоцик офіційно повідомив ЗМІ про спроби рейдерського захоплення партії на прес-конференції.

«Тож, ще раз наголошуємо, будь-яка інформація про обрання новим головою Аграрної партії Крутька Ю. М. є недостовірною. Це легко перевірити у Єдиному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Головою Аграрної партії згідно офіційних  реєстрів є Скоцик В.Є.», - підкреслює прес-служба партії і просить використовувати її офіційний веб-ресурс для того, аби уникнути поширення неперевірених повідомлень.

Нагадаємо, учора ряд ЗМІ оприлюднив інформацію про ніби-то звільнення голови Аграрної партії Віталія Скоцика. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: