У США опубліковано петицію з вимогою визнати Клінтон президентом

У США опубліковано петицію з вимогою визнати Клінтон президентом

На сьогодні петицію підписали більше 2 млн осіб

Американці направили електронну петицію, в якій Колегію вибірників закликають на формальне голосування 19 грудня проголосувати за демократа Хілларі Клінтон і визнати її переможцем президентських виборів у США. Документ опублікований на сайті Change.org.

На сьогодні петицію підписали більше 2 млн осіб. Автор петиції вважає, що більшість голосів жителів США набрала все-таки Клінтон, а перемога Дональда Трампа обумовлена лише тим, що за нього проголосували виборці. У петиції також зазначено, що Хілларі Клінтон може зайняти президентський пост.

«Ми закликаємо виборців проігнорувати результати виборів у штатах і проголосувати за Хілларі Клінтон. Чому? Трамп не підходить на цю роль. Його імпульсивність, напористість, брехливість, визнана історія домагань сексуального характеру, а також повну відсутність досвіду роблять його небезпечним для республіки. Клінтон виграла народне голосування і повинна бути президентом», — йдеться у зверненні.

Як повідомлялось, у кількох містах США вже другу ніч тривають протести після обрання президентом США Дональда Трампа, проте протестувальників поменшало. У протестах беруть участь переважно молоді люди, які кажуть, що президентство Трампа призведе до глибокого розколу за релігійними та расовими ознаками.

Нагадаємо, у США відбулося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: