У столичній підземці в іноземця вилучили наркотики

У столичній підземці в іноземця вилучили наркотики

Фігурантові загрожує до трьох років позбавлення волі

Поліція метрополітену виявила у громадянина іншої держави згорток із речовиною зеленого кольору, яка нагадує канабіс. Речовий доказ направили на експертне дослідження. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, повідомляє «Главком».

За даними правоохоронців, під час відпрацювання території у вестибюлі на станції метро «Житомирська» працівники управління поліції в метрополітені помітили підозрілого чоловіка. Під час особистого огляду у присутності понятих у 26-річного чоловіка вилучили подрібнену речовину зеленого кольору - канабіс, яку він витягнув з кишені.

Слідству затриманий пояснив, що згорток з дурманом знайшов неподалік зупинки громадського транспорту та зберігав для власного вживання. Встановлено, що раніше проблем із законом чоловік не мав.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, прикордонники Львівського загону спільно із митниками запобігли перевезенню через державний рубіж великої партії наркотичних речовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: