У Судані ще один високопосадовець подав у відставку

У Судані ще один високопосадовець подав у відставку
Салах Абдалла Мохамед Салех

Очільника Служби безпеки Судану звинувачують у вбивствах демонстрантів

Глава Служби безпеки та розвідки Судану Салах Абдалла Мохамед Салех подав у відставку після військового перевороту, який стався в країні цього тижня.

Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, Салех був тісно пов'язаний з колишнім президентом країни Омаром аль-Баширом. Також Салеха звинувачують у вбивствах демонстрантів під час протестів, які декілька тижнів тривали в Судані.

Зазначається, що Салех став наступним хто подав у відставку після лідера перевороту - глави військової ради Судану Авада ібн Ауфа. Новий голова військової ради генерал-лейтенант Абдель Фаттах аль-Бурхан Абдельрахман прийняв відставку Салеха у суботу, 13 квітня.

Нагадаємо, що  11 квітня в Судані стався військовий переворот, в результаті якого був відсторонений президента Омар аль-Башир і його оточення. Також в ході військового перевороту були заарештовані екс-міністр оборони країни, чинний губернатор провінції Хартум Абдель Рахім Мохаммед Хуссейн.

Пізніше, глава військової ради Судану Авад ібн Ауф, який був лідером військового перевороту в країні, оголосив про свій відхід у відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: