У Супрун вважають пріоритетним запуск реформи екстреної меддопомоги наступного року

У Супрун вважають пріоритетним запуск реформи екстреної меддопомоги наступного року

У проекті бюджету на 2019 рік на фінансування екстреної меддопомоги передбачено близько 6 млрд гривень

У Міністерстві охорони здоров’я вважають пріоритетним завданням запуск реформи екстренної медичної допомоги у 2019 році. Про це повідомляє прес-служба міністерства охорони здоров’я.

Відзначається, що у держбюджеті на наступний рік на фінансування екстреної медичної допомоги через механізм субвенції передбачено близько 6 млрд гривень. У відомстві наголошують на необхідності підвищення кваліфікації бригад, зарплат для фахівців, а також на необхідності закупівлі нового, сучасного транспорту з необхідним обладнанням, і встановлення сучасних диспетчерських служб по всій Україні.

«У межах всієї країни такі зміни обійдуться українському бюджету в додаткових 10 млрд грн. На ці зміни у держбюджеті-2019 виділено близько 1 млрд грн», - повідомили у МОЗ.

 У 2019 році МОЗ України розпочинає перший етап реформи екстреної медичної допомоги, яка стартує у Донецькій, Одеській, Тернопільській, Полтавській, Вінницькій областях та місті Київ.

 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я має намір удосконалити співпрацю з Міністерством внутрішніх справ у наданні екстреної медичної допомоги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: