У Торецьку вночі спалили авто місцевого волонтера

У Торецьку вночі спалили авто місцевого волонтера
У Торецьку спалили мікроавтобус волонтера

Поліція Торецька проводить розслідування за фактом займання автівки громадського активіста

Вночі, близько 3:55, до поліції надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про загоряння автівки у провулку Магнітогорському м. Торецька.

Мікроавтобус належав місцевому жителю, керівнику громадської організації «Твоє нове місто» Володимиру Єльцю, і був припаркований біля його будинку.

Володимир Єлець використовував мікроавтобус, щоб возити допомогу бійцям на передову та місцевим мешканцям.

На думку волонтера, це могли зробити його недоброзичливці: «У нас великий список недоброзичливців, у тому числі з колишніх регіоналів, зокрема зі структур нардепа Ігоря Шкірі чи місцевого бізнесмена Ігоря Рибака. Це не перший випадок залякування мене та перешкоджання у роботі ГО «Твоє нове місто».

Про надзвичайну пригоду також розповіла журналіст Мар’яна П’єцух на своїй сторінці у Facebook: «Торецьк – це прифронтове місто, яке межує з окупованою Горлівкою. Там час від часу силовики виловлюють агентуру бойовиків, які здають інформацію про пересування українських військ. Єлець два роки тому створив громадську організацію «Твоє нове місто», яка неабияк дратувала місцеву владу. Коли в серпні я була на інтерв'ю в нині арештованого міського голови Сліпцова і словом обмовилась про цю організацію, його кинуло в істерику. 

«Твоє нове місто» займалося як волонтерською допомогою українським солдатам, так і розвитком власного міста. Побудова дитячих майданчиків, висадка дерев, організація просвітницьких заходів, концерти, подарунки на Миколая діткам і т.д.»

У поліції зазначають, що розглядають усі версії, не виключається підпал автомобіля. Здійснюються розшукові заходи із встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: