У Запоріжжі пройшов флешмоб на підтримку захоплених Росією моряків (відео)

У Запоріжжі пройшов флешмоб на підтримку захоплених Росією моряків (відео)
Скріншот з відео

Посеред композиції учасники флешмобу розгорнули великий Державний прапор України

Бійці Національної гвардії провели флешмоб у Запоріжжі на підтримку моряків Військово-Морських сил Збройних сил України, захоплених у полон Росією у районі Керченської протоки.

Близько 200 бійців трьох частин Нацгвардії, що базуються в Запоріжжі, зібралися на території історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» на острові Хортиця та вишикувалися у формі морського якоря завдовжки 60 метрів і завширшки 20 метрів.

Посеред композиції учасники флешмобу розгорнули великий Державний прапор України, а також виконали гімн України.

За словами нацгвардійців, військові частини Національної гвардії підтримують військових моряків, що перебувають у російському полоні, і своїм флешмобом нагадують світу про необхідність боротися за звільнення українських військовополонених із російських в'язниць.

«Ми хочемо передати нашим морякам, щоб трималися там - у російському полоні. Українці пам'ятають про них завжди. Україна їх не залишить. Флешмобом ми говоримо, що ми з ними», - розповів учасник акції, боєць Нацгвардії Максим Єгоров.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон у телефонній розмові з президентом РФ Володимиром Путіним закликав російську сторону звільнити затриманих українських моряків і повернути судна, захоплені 25 листопада 2018 року в районі Керченської протоки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: