У Затоці знов спіймали чиновників на півмільйонних махінаціях

У Затоці знов спіймали чиновників на півмільйонних махінаціях

Ревізія виявила грубі порушення з боку посадовців

Фахівці Держфінінспекції в Одеській області викрили під час ревізії фінансово-господарської діяльності Затоківської селищної ради грубі порушення з боку посадовців, що призвели до більш як півмільйонних втрат фінансових та матеріальних ресурсів.

Про це повідомили в прес-службі Держфінінспекції в Одеській області.

«Ревізією, зокрема, встановлено, що бюджет втратив 308 тисяч гривень через непідписання договорів чиновниками селищної ради із забудовниками про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури. Крім того, 180 тисяч гривень було незаконно виплачено фірмам-підрядникам, що завищили обсяги ремонтно-будівельних робіт», - зазначили в облдержфінінспекції.

Ревізори також виявили сплату 70 тисяч гривень ряду осіб за фактично ненадані послуги та інші фінансові порушення.

За скоєні порушення двох посадовців селищної ради притягнуто до відповідальності, махінатори негайно відшкодували завдані збитки в обсязі 400 тисяч гривень, -уточнили в Управлінні захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Як повідомлялося раніше, прокуратура Одеської області вмотивовано підозрює селищного голову Затоки Білгород-Дністровського району Василя Звягінцева, головного архітектора Білгород-Дністровської міськради Олександра Царенка та інших посадовців у корупційних діяннях та інших правопорушеннях, що призвели до незаконного виведення з комунальної власності земельної ділянки на березі моря площею понад 3 га. Чиновники розділили її між 66 фізичними особами і передали їм у приватну власність. За оцінками слідчих, орієнтовна вартість відчуженої ділянки землі 50 мільйонів гривень.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: