Україна буде відповідати критеріям членства в Євросоюзі і НАТО - Порошенко

Україна буде відповідати критеріям членства в Євросоюзі і НАТО - Порошенко
Петро Порошенко

Президент заявив, що українська армія у відмінному стані і готова дати відсіч ворогові

Україна продовжить європейський та євроатлантичний шлях Україна продовжить робити все необхідне для того, щоб стати членом ЄС і НАТО. Про це сьогодні в ході урочистостей з нагоди 50-річчя створення Світового конгресу українців, заявив президент Петро Порошенко.

«І надалі ми можемо розрахувати на таку ж координацію і взаємодію з боку Світового конгресу українців зусиль нашої держави щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності, незалежності нашої держави та реалізації наших амбітних європейських і євроатлантичних цілей, оскільки деякі політики всередині країни і за її межами також не вірять, що ми отримаємо і перспективу членства в ЄС, перспективу членства в НАТО... Ми подолаємо ці бар'єри, ми змінимо країну. Україна буде відповідати тим критеріям, які необхідні для того, щоб подавати заявку на членство. Ми продовжимо наш європейський та євроатлантичний шлях», - заявив президент.

«Дорога у нас одна - широкий євроатлантичний автобан, що веде до членства в Європейському Союзі і НАТО», - заявив Порошенко. Президент також заявив, що українська армія у відмінному стані і готова дати відсіч ворогові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: