Україна презентує військову техніку на виставці Eurosatory-2018

Україна презентує військову техніку на виставці Eurosatory-2018

У роботі Eurosatory-2018 беруть участь оборонні компанії з 57 країн

Державний концерн «Укроборонпром» представляє перспективні оборонні розробки на 26-й міжнародній виставці технологій у сфері безпеки і оборони Eurosatory-2018, яка проходить 11-15 червня в Парижі.

Про це повідомляє прес-служба держконцерну.

Так, підприємства українського ОПК презентують відвідувачам української експозиції, у тому числі нові протитанкові ракетні комплекси, бронетехніку, високоточну артилерію і безпілотні літальні апарати.

 Зокрема, на виставці можна ознайомитися з легким переносним ПТРК «Корсар» розробки ДККБ «Луч», високоточним керованим артилерійським снарядом «Квітник-К» розробки ДП «НВК Прогрес», БПЛА Spectator.

Окрім цього, у рамках виставки заплановані переговори про організацію ВТС України з провідними іноземними виробниками комплектуючих до військової техніки і озброєння. В першу чергу, мова йде про налагодження поставок комплектуючих для систем прицілювання, наведення, розвідки і спостереження.

За даними організаторів, у роботі Eurosatory-2018 беруть участь оборонні компанії з 57 країн. Очікується участь понад 200 офіційних делегацій, а також близько 60 тисяч відвідувачів.

Читайте також статтю: Черговий скандал в «Укроборонпромі». Компанія, у якій працює син Пашинського, «прогриміла» на всю Індію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: