Держава найняла організатора новорічних вечірок для проведення Інвестиційного дня у Давосі

Держава найняла організатора новорічних вечірок для проведення Інвестиційного дня у Давосі
Український дім в Давосі

Державну закупівлю майже на 5 млн провели без конкуренції

Державна установа «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» 17 грудня повідомила про намір укласти угоду з київським ТОВ «Слупський Івент Менеджмент» на організацію заходу Invest Day загальною вартістю 4,81 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Переможця обрали шляхом переговорної процедури, аргументуючи відсутність альтернативи.

Офіс із залучення та підтримки інвестицій зазначив, що 23 січня 2019 року запланував проведення Invest Day в межах Ukraine House Davos під час щорічного Всесвітнього економічного форуму у Давосі (Швейцарія). У рамках заходу  буде можливість залучати провідних спікерів, донести інформацію про інвестиційний потенціал України та розширити канали комунікації з спільнотою міжнародних інвесторів та іншою цільовою аудиторією за кордоном.

Мета Invest Day - утвердити імідж України в світі, як надійного партнера для бізнесу, як інвестиційно привабливого середовища, як Євразійського цифрового хабу, як країни, де втілюються амбітні реформи. 

Замовник пояснив, що обрав ТОВ «Слупський Івент Менеджмент», оскільки ця компанія єдина уповноважена юридична особа з питань організації та проведення усіх заходів, презентацій, зустрічей, конференцій, круглих столів в рамках події Ukraine House Davos 2019.

За даними відкритих реєстрів, ТОВ «Слупський Івент Менеджмент» створено у жовтні 2017 році. Єдиним засновником і директором записаний киянин Сергій Слупський. Основним видом діяльності підприємства є організація відпочинку та розваг.

Рік тому пан Слупський в одному з інтерв'ю зізнався, що 16 років займається організацією масових заходів. Починав у 2001 році, коли організовував новорічні вечірки у Києві у форматі all inclusive.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: