Україні рано вступати в НАТО і Євросоюз, - Савченко

Україні рано вступати в НАТО і Євросоюз, - Савченко
Фото з відкритих джерел

Нардеп вважає, що Україна має зайнятися внутрішніми проблемами

Депутат Верховної ради Надія Савченко заявила, що Україна поки не готова до євроінтеграції і вступу в НАТО через слабку економіку, в інтерв'ю телеканалу «Капітал-ТВ», запис якого є на YouTube.

«Для досягнення домовленостей на міжнародному рівні потрібно бути сильним партнером. Зараз нам краще не відволікатися на конфлікт з Росією, євроінтеграцію. Нам потрібно виявляти, боротися і лікувати наші внутрішні проблеми», - заявила Савченко.

Як повідомлялось, раніше Савченко заявила, виступає за амністію бойовиків, які в ході антитерористичної операції на Донбасі вбивали українських військових. «Треба було думати, що обіцяєте, коли складали мінський протокол. Це питання до президента України. Якщо підписував, і там була амністія, то треба визначати, яка і кому. Людей, які скоювали злочини в порушення Женевської конвенції, не можна прощати. За катування, зґвалтування та інше амністувати не можна, такі повинні сидіти. Якщо люди скоювали вбивства, такі, що відбуваються під час війни з обох сторін, то така амністія може бути», - зазначила Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: