Українських сільгоспвиробників проавансують на понад 1 млрд грн

Українських сільгоспвиробників проавансують на понад 1 млрд грн
Закупівля озимих зернових

Вперше за історію Державної продовольчо-зернової корпорації прийнято рішення розпочати форвардну програму закупівлі озимих зернових восени

Державна продовольчо-зернова корпорація України розпочинає програму закупівлі озимих зернових майбутнього врожаю. Про це повідомляє прес-служба ДПЗКУ.

Це перший етап масштабної форвардної програми, в рамках якої планується проавансувати українських сільгоспвиробників на суму понад 1 млрд грн, повідомила начальник відділу форвардних закупівель ПАТ «ДПЗКУ» Наталія Головань.

«Вперше за історію корпорації прийнято рішення розпочати форвардну програму восени, щоб сільгоспвиробник вже на початку нового календарного року отримав авансові кошти, які він зможе використати для вчасного проведення весняно-польових робіт, закупівлі більш дешевих засобів захисту рослин та палива ще до початку сезону», - наголосила вона.

За її словами, погодження на запуск та фінансування цієї програми від китайського партнеру ДПЗКУ – компанії ССЕС, а також Експортно-імпортного банку Китаю вдалось отримати у рекордно короткий термін завдяки успішним переговорам з керівництвом ССЕС у другій половині жовтня.

Регіональні відділи  та філії ПАТ «ДПЗКУ» вже готові приймати заявки та документи від сільгоспвиробників на участь у першому етапі програми форвардних закупівель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: