Українські «кіборги» закликали Apple вибачитись через відео з «російським кіборгом»

Українські «кіборги» закликали Apple вибачитись через відео з «російським кіборгом»
Український «кіборг»
Скріншот з відео

Військові закликають Apple до термінового виправлення рекламного відео та письмового вибачення перед «кіборгами» – живими та полеглими

Українські «кіборги» обурені рекламним роликом компанії Apple про нові годинники.

Військові записали відеозвернення, у якому просять компанію прокоментувати інцидент.

12 вересня у США під час презентації нового годинника Apple Watch Series 3 компанія показала рекламні ролики із історіями людей зі всього світу. В одному з них показали історію «кіборга з Росії».

«Дорогий Apple, я – український «кіборг». Я знаю, ви це побачите. Але я певен, що ви не знаєте, чому ваша реклама обурює мене та мою країну. Регулярні війська РФ і підтримані Росією бойовики. Я пішов її захистити. Вони самі називали мене «кіборгом», бо я виживав настільки довго, що вони не могли у це повірити», – йдеться у відеозверненні.

У листі, який зачитують «кіборги» підкреслено, що компанія зі світовим ім'ям застосовуючи словосполучення «російський кіборг» свідомо чи несвідомо підтримує пропаганду Росії у війні проти України.

«Ми закликаємо до термінового виправлення рекламного відео та письмового вибачення перед «кіборгами» – живими та полеглими, котрі воювали за нашу з вами демократію проти військ РФ. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь», – підкреслили українські «кіборги».

Зазначимо, що нардеп Андрій Тетерук заявив, він звернувся до посольства України в США через вищевказаний інцидент «з проханням в найкоротший термін довести інформацію до керівництва Apple для прийняття рішення» 

«Московіти не мають честі називатись «кіборгами». Вони взагалі не мають честі. Слава українським кіборгам», - написав Тетерук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: