Українського депутата обрали заступником голови Комітету ПА ОБСЄ з економічних питань

Українського депутата обрали заступником голови Комітету ПА ОБСЄ з економічних питань
Голова Постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї ОБСЄ Артур Герасимов

Герасимова одноголосно обрали на посаду заступника голови Комітету

Голова Постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї ОБСЄ Артур Герасимов обраний на посаду заступника голови Комітету ПА з економічних питань, науки, технологій та навколишнього середовища.

Про це повідомила прес-служба парламенту.

Під час засідання Комітету з економічних питань, науки, технологій і навколишнього середовища в рамках щорічної сесії ПА ОБСЄ відбулися чергові вибори голови та заступника голови Комітету. Герасимова одноголосно обрали на посаду заступника голови Комітету.

«Обрання представника Верховної Ради України на цю відповідальну посаду означає участь представника України в роботі Бюро Парламентської Асамблеї, що значно підсилює позицію України в ПА ОБСЄ», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Парламентська асамблея ОБСЄ більшістю голосів ухвалила резолюцію, пропоновану керівником української делегації Артуром Герасимовим, під назвою «Відновлення суверенітету та територіальної цілісності України».

Крім того, Парламентська асамблея ОБСЄ ухвалила резолюцію, у якій, серед іншого, визнається, що «певні райони Донецької і Луганської областей» перебувають під контролем «російських гібридних сил».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: