Уряд Британії проведе закриту зустріч щодо Brexit

Уряд Британії проведе закриту зустріч щодо Brexit
Тереза Мей проведе спецзасідання уряду 

Тереза Мей очолить засідання, на якому будуть присутні всі 22 члени кабінету міністрів, а також шість молодших міністрів та десятки державних службовців

Уряд Великої Британії у п’ятницю проведе спеціальну закриту зустріч, на якій намагатиметься узгодити список умов щодо Brexit для переговорів з ЄС.

Про це повідомляє EUobserver.

Британський прем'єр-міністр Тереза Мей очолить засідання, на якому будуть присутні всі 22 члени кабінету міністрів, а також шість молодших міністрів та десятки державних службовців.

За інформацією ВВС, зустріч відбудеться у резиденції прем’єра - в особняку 16-го століття поблизу Лондона. Міністрам було сказано, що їм доведеться здавати свої телефони та будь-які смарт-годинники після прибуття в резиденцію.

Перед зустріччю Мей заявила, що її уряд має «прекрасну можливість - і обов'язок» узгодити схему майбутніх відносин Британії з ЄС.

Вона також сказала, що прагне до «амбітних нових торгових угод» та угоди «в інтересах Великої Британії та ЄС».

Очікується, що вона запропонує залишити Британію пов’язаною з правилами торгівлі ЄС, але не з правилами надання послуг. Після того, як міністри дійдуть згоди щодо пропозиції Британії, ЄС має вирішити чи приймати цей план.

Британія має офіційно озвучити свою позицію на саміті лідерів ЄС у Брюсселі наприкінці липня.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: