В Альпах зник один з найбагатших бізнесменів у світі

В Альпах зник один з найбагатших бізнесменів у світі
Карл-Еріван Хауб

Власника будівельних магазинів OBI розшукують на кордоні Італії та Швейцарії

Німецький магнат і керівник групи Tengelmann, що володіє в тому числі магазинами OBI, Карл-Еріван Хауб пропав в Альпах на кордоні Італії та Швейцарії. За інформацією рятувальників, це сталося в зоні вершини Маттерхорн, яку в Італії називають Монте Червіно.

Про це повідомляє італійська газета Corriere della Sera.

За даними видання, 58-річний Хауб, який захоплюється гірськими лижами, пропав в районі Червіно ще в суботу вранці. Відомо, що чоловік переночував в готелі на гірськолижному курорті Церматт на півдні Швейцарії, а близько 8:30 ранку на поїзді відправився на гірський пік Кляйн-Маттерхорн. О 16.00 в цей день у нього була призначена зустріч в швейцарському Церматте, на яку він так і не з'явився. Останній сигнал з його мобільного телефону був зафіксований в суботу ввечері.

Пошуки ускладнюються несприятливими погодними умовами. Сім'я Хауба, одна з найбагатших у світі, виділила значну суму для фінансування пошуків магната. Однак, за словами координатора пошуково-рятувальних робіт з італійської сторони Адріано Фавре, «в таких метеоумовах гроші приносять мало користі».

Сім'я Хауба - одна з найбагатших в світі за версією Forbes, її статок налічує 4,5 млрд. Доларів.

Відзначимо, що в березні помер Еріван Хауб, батько зниклого бізнесмена.

Нагадаємо, що німецька мережа будівельних магазинів OBI з'явилася в Україні в 2008 році. Навесні 2014 року OBI закрила всі гіпермаркети в Україні і припинила діяльність в країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: