В автопарку уряду з’явилися два нових броньовики (ФОТО)

В автопарку уряду з’явилися два нових броньовики (ФОТО)

До попереднього списку авто Кабміну додались два броньовики – позашляховик Toyota Land Cruiser 200 (2015 р.в.) і Mercedes-Benz S600 Guard (2008 р. в.)

Автопідприємство Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету міністрів України 19 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Стар-Сервіс» технічне обслуговування та ремонт автомобілів за 405 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».
Уряд вже вдруге цього року замовляє обслуговування свого автопарку.
У квітні підряд вартістю 570 тис. грн щодо техобслуговування 21 автівки отримало ТОВ «Компанія Синергія» Юрія Проха та Андрія Свердлікова.
Також у квітні новим прем’єр-міністром став Володимир Гройсман і після цього урядова автобаза провела новий тендер, який завершився перемогою «Стар-Сервісу» тих самих Проха і Свердлікова.
Цього разу замовлено обслуговування 23 автівок, до попереднього переліку додались два броньовики – позашляховик Toyota Land Cruiser 200 (2015 р.в.) і Mercedes-Benz S600 Guard (2008 р. в.).
За даними джерела «Наших грошей» на митниці, вказаний Land Cruiser у лютому 2015 року за 1,60 млн грн імпортувало ПІІ «Тойота-Україна» від бельгійської компанії «Toyota Motor Europe».

21_01

У свою чергу обслуговування згаданого Mercedes-Benz S600 Guard коштуватиме найдорожче у урядовому автопарку – 142 тис. грн.

22_01

Цей автомобіль ввезли в Україну як авто стандартної комплектації, хоча він був броньований, у зв’язку з чим у 2010 р. порушили кримінальну справу щодо контрабанди. Згодом суд дозволив слідчому Управління СБ України в Закарпатській області обшукати нежитлове приміщення ТОВ «Колос-Агротехсервіс» по вул. Костянтинівська, 15 у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: