В Києві на будмайданчику компанії Ахметова стався нещасний випадок

В Києві на будмайданчику компанії Ахметова стався нещасний випадок

Під час робіт будівельник впав з 15-метрової вистоти і дістав травми черепа та хребта

На будівельному майданчику проекту реконструкції ЦУМу стався нещасний випадок. Співробітник впав з 15-метрової висоти, але вижив, повідомляють в компанії ЕСТА Холдинг, яка займається реконструкцією торгового комплексу.

«15 серпня 2016 року у вентиляційній шахті з висоти 15 метрів упав співробітник одного з підрядників, внаслідок чого дістав травми черепа та хребта. Чоловіку було надано першу медичну допомогу на місці, після чого його доправили до відділення лікарні швидкої допомоги», — заявили в компанії.

Як відомо, компанія ЕСТА Холдинг належить українському олігарху Рінату Ахметову. Сума коштів, які він планує інвестувати в реконструкцію, складе понад 100 млн доларів США.

Довідка. У вересні 2010 року компанія ЕСТА Холдинг придбала 23% київського Центрального Універмагу. У грудні 2010 р. було прийнято рішення про повне придбання активу. У березні 2011 р. операція була повністю завершена. Після цього, у 2012 році, компанія Ахметова розпочала глобальну реконструкцію київського ЦУМу.

Центраальний універсаальний магазиин Києва ( ЦУМ ) — найвідоміший і найстаріший магазин в центрі української столиці, пам'ятка історії та архітектури. Був збудований у стилі конструктивізм у 1936—1939 роках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: