У київських магазинах закінчуються сигарети

У київських магазинах закінчуються сигарети

У столичних тютюнових відділах – напівпорожні вітрини

У Києві в тютюнових відділах магазинів, а також у спеціалізованих кіосках різко поменшав асортимент сигарет.

Найпопулярніші марки продукції розкуплені, а надходження нових партій кілька днів не відбувається.

Продавець одного з магазинів у центрі столиці повідомив журналісту «Главкома», що поставок не було вже кілька днів. Вітрина з тютюновими виробами майже спорожніла – залишилися нерозпроданими найменш ходові марки цигарок. За її словами, коли до точок продажу надійдуть сигарети – наразі достеменно не відомо.

Як повідомлялося, 31 березня у Генпрокуратурі заявили про викриття «масштабних фактів ухилення від сплати податків монополістом на ринку тютюнових виробів» – ТОВ «Тедіс Україна» (до травня 2016 року – «Мегаполіс Україна»). ГПУ зазначила, що частина «злочинно отриманих коштів» ішла на фінансування тероризму.

За словами очільника відомства Юрія Луценка, кінцевими бенефіціарами «Тедіс Україна» з 2012 року і досі залишаються представники великого бізнесу Російської Федерації. Зокрема, він назвав громадянина РФ Ігоря Кесаєва, відносно якого діють санкції українського уряду. Він є членом ради директорів Заводу імені Дегтярьова, виробника стрілецької зброї з РФ. Це підприємство постачало зброю до «ЛНР/ДНР», розповідав генпрокурор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: